Blogg

I min blogg får ni följa mig som 3-barnsmamma, egen företagare som arbetar i kampen mot mobbning och psykisk ohälsa samt i vardag som erbjuder både tokigheter, allvar och information kring hur och vad man ska tänka på för att hjälpa till att motverka och förebygga mobbning. Min blogg bjuder in er i min vardag där ångesten ibland gör mig sällskap men också där jag övervinner både rädslan och ångesten så jag går alltid segrande ut.

Min resa tar er från den tiden då jag blev utsatt från grov mobbning. Där dagarna fylldes av utfrysningar, onda blickar och hårda ord. Men där vardagen blev till ensamhet, känna sig osynlig och att försöka klara sig igenom dagen så gott det bara gick. Att skolka var det bästa sättet för tänkte jag då men trots all den skolk så var det ändå ingen som ringde hem till mina föräldrar och berättade om att jag inte var i skolan. Jag kände mig ännu mer osynlig. Ropen på hjälp blev genom att jag utvecklade ett självskadebeteende genom en ätstörning, anorexia. Jag slutade äta, svalt mig själv i hopp om att någon skulle se mig då. Men inte det heller lyckades jag med. Genom att mitt dåliga självförtroende dalade och blev bara sämre och sämre blev tankarna på att ta mitt liv också en del av vardagen. Hur jag skulle på bästa sätt ta mitt liv.

Som tur var så lyckades jag aldrig att genomföra det för annars så hade jag aldrig kommit dit jag är i dag. Jag träffade mitt livs kärlek, min hjälte och han som är anledningen till att jag lever i dag…min man Christian. Han såg mig och hjälpte mig tillbaka och lärde mig att våga tro på mig själv igen
Tack vare han driver jag detta företag i Mobbning – Nej tack och tack vare han har vi tre underbara barn ihop. Även om vuxenlivet inte har varit lätt och jag dras på en jobbig ångest som gör sig påmind lite då och då, lyckas jag ändå att övervinna ångesten och gå segrande ut därifrån.
”Det är i motvind en drake lyfter”

Den uppdateras relativt ofta och ni hitta den på blogg.se

 

013